Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Saturday, November 27, 2010

FrenzyFM ke Arah Wawasan 2020 !!!


wow !! mesti korng terkejut bukan kenapa saya meletakkan tajuk entri seperti di atas..Frenzyfm adalah satu website yg ada radio online secara live selama 24 jam tanpa henti..Kalau korng belum faham lagi & mahu mengetahui FRENZYFM lebih mendalam lagi ..

Frenzy.Fm dulunya dikenali sebagai DaK-Ym.Fm, telah ditubuhkan Oleh DaKMuO dan juga FiSaU dengan rasminya pada 26 Disember 2008. Dan ketika itu, DaK-Ym.Fm berasal dari Sebuah Komuniti Forum di http://frenzyportal.tk. Kami telah berusaha bersungguh-sungguh dan beberapa DJ kami telah berjaya menarik ramai pendengar mendengarkan DaK-Ym.Fm dari semasa ke semasa.
Pihak pengurusan DaK-Ym.Fm ketika itu telah bercadang untuk menukarkan nama radio online ini kepada Frenzy.Fm dan telah disambut baik oleh semua pihak. Maka nama Frenzy.Fm mula diguna pakai pada bulan April dan Motto radio kami masih lagi sama iaitu MESTI GEMPAK PUNYA.

Dengan berlandaskan MOTTO radio kami, kami cuba sedaya upaya memberikan hiburan yang terbaik dan menggempakkan dunia cyber anda dengan DJ-DJ yang berwibawa serta lagu-lagu yang hangat. dan kini setahun Frenzy.Fm berdiri teguh, pihak Frenzy.Fm telah bersetuju untuk memberikan lebih kepuasan kepada semua pendengar dengan memberikan Kualiti Audio yang lebih menarik.
Dulunya kami menggunakan Audio Bitrate 24kbps MONO, Kini Frenzy.Fm bersiaran dengan kualiti STEREO AUDIO semestinya kualiti yang lebih baik dan menarik.

Berkapasiti maksimum ratusan pendengar dalam satu-satu masa, Frenzy.Fm keudara 24jam tanpa henti dengan lagu-lagu yang hangat pada masa kini. Setakat ini radio Frenzy.Fm mendapat galakkan dan sokongan hangat dari semua pendengar dan juga rakan-rakan Sponsor Site kami yang telah banyak menyokong kami selama ini.

Harapan Frenzy.Fm adalah agar dapat semua pendengar berhibur, bergembira, bersukaria dan seronok sentiasa bersama kami dialam Cyber yang tiada batasan ini. Semoga Frenzy.Fm dapat menceriakan hari-hari anda dalam melakukan sebarang aktiviti di alam cyber. Dengan tersedianya Chat @ Frenzy.Fm diharapkan semua pendengar dapat berkenalan dengan rakan-rakan baru, berkomunikasi dan mengeratkan silaturrahim.

Teruskan berhibur bersama kami di Frenzy.Fm, tentunya Radio Online Malaysia yang beroperasi 24jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun tanpa henti dengan lagu-lagu yang menggempakkan telinga dan jiwa raga anda.

Saya ingin menambah satu lagi cerita hangat..FrenzyFM telah meringankan beban pendengar²nya menekan request box dengan cara sms..aik cmner tu?? mesti korng terfikirkan..
caranya begini..

Taip TXT FRENZYFM NAMA ANDA TAJUK LAGU UCAPAN & Hantar ke 32088
Masih belum jelas lagi :-
cth: TXT FRENZYFM amin93 Far East-Menanti di barzakh Selamat mendengar di frenzyfm..Hantar ke 32088

Terakhir sekali dengan adanye PORTABLE PLAYER..eh apa lak menatang nie ??
Kegunaan Portable player memudahkan para pendengar² FRENZYFM tanpa perlu membuka laman sesawang rasmi FRENZYFM..
nk download err..
Klik SINI >> FrenzyFM.exe
Itu lah ceritanye..
Pada 26 Disember 2010 genapla 2 tahun FRENZYFM ini bertapak di alam maya ..

Happy Birthday FRENZYFM yg Ke 2 Tahun
@besday@besday
ok² happy birthday dah sambut...nk citer pew lagi ye..
kita cerita pasal kemajuan FRENZYFM..
FRENZYFM semakin hari semakin maju dengan adanya donator yg ramai jugak la dan juga kesetiaan pengunjung & pendengar....
apa² pon kita intai sedikit demi sedikit FRENZYFM menggunakan teropong ajaib saya...
Ciri² FrenzyFM seakan akan serupa dengan FACEBOOK yg selalu korng online tu ..dh lupa err..HAHA !!!
Korng tgk la ..tetapi di FACEBOOK korng boleh private chatting bersama rakan korng ..FRENZYFM lain dr yg lain bukan leh berchatting bermain game bersama rakan pon boleh...
Seterusnye, Notification.. igt FB jew ada err ...FRENZY pon ada la..HAHA !!....
ada lagi gmbr ..
Di SideBAR FrenzyFM ada bermacam-macam yg korng nk..korng cuma pilih jew..Klu di FB ada err :idea
relax la tuan/puan ada mesti x jemu lagi ..kita selongkah satu persatu..
Cuma sentuh gmbr rakan kluar sumer detail² mereka...cmner TERUJA err..
mcm x sabar jew...nnti dulu ..ada sikit lagi..
Korng boleh berchatting bersama rakan anda disini smbil mendengar radio..
Kotak berwarna merah itu adalah radio FRENZYFM lambang frenzy yg masih lagi berdiri smpi
sekarang..Korng igt ERA FM, HOT FM & lain² jew err yg ada DJ ..FRENZYFM pon ada la..
akhir sekali
Ikon di chatbox FRENZY.....
nk lebih detail lagi JOM la join FRENZYFM..
SAYA DH JOIN ANDA BILA LAGI !!


JOM KITA GEMPAKKAN LAGI FRENZYFM
MESTI GEMPAK PUNYA ~~

p/s dh berkenan jgn lupo join yo..
p/s sudah baca harap komen yo !!!
UPDATE: Download Portable Player FrenzyFM → FrenzyFM.exe

Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|