Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Thursday, September 29, 2011

Frenzy.FM Dulu & Sekarang | Mesti Gempak Punya

Assalammualaikum wbt, salam 1 Malaysia & salam 1 Blogger.. haii2 semua.....Petang ni amin nak kongsi sedikit cerita pasal Frenzy.FM..korang tahu ke FrenzyFM tu apa?? haah ni la amin nak bagitahu ni... nak mengetahui sejarah FrenzyFM sila la rajin2 klik sini..Sekarang ni FrenzyFM makin lama makin maju dari dulu hinggalah sekarang..tak percaya ke?? Ya lah dah masuk dalam media hiburan kan? Mana tak famous..Bila dah famous mestilah kena maju ..Takkan Facebook je nak maju .. Barangan tempatan pun mesti kena maju ma~~

Dibawah adalah sedikit screenshot yang amin amik dari dulu hingga sekarang..Gambar yang  FrenzyFM dulu banyak hilang entah kemana..selamat ada sikit ..hehe..

10 Perkara Tentang Lelaki

Assalammualaikum wbt, salam 1 Malaysia & salam 1 Blogger..hari ini panjang sikit bagi salam..amin tak tahu korang nak jawab macam mana..pandai-pandai la ya.. Hari ini amin nak cerita lagi pasal lelaki tapi entri ini khusus untuk perempuan yang belum korang ketahui yang terlepas entri sebelumnya sila ke sini dan juga sini ....
Kita ketahui satu per satu tentang lelaki yang masih korang belum ketahui lagi..Lagi-lagi perempuan yang ada teman lelaki..

Monday, September 26, 2011

Bukti Cinta Sejati

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. Korang tahu ke cinta sejati ?? Mesti ramai idam-idamkan ..betul tak ?? Kita kena ketahui juga selok belok cinta sejati yang masih tak tahu dan buat tahu boleh baca kisah bukti cinta sejati...

#1 Selalu Ingat Awak

Untuk Awak <3

Sunday, September 25, 2011

Lelaki Dan Zodiak

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. hai semua .. hari ini amin nak cerita lagi pasal zodiak pula..korang tahu ke zodiak tu apa ?? kalau tak tahu pergi jumpa pakcik google mesti pakcik google tu boleh bantu korang ;D
Hari ini amin nak bongkar rahsia lelaki berdasarkan zodiak kelahiran.Cuba tengok satu per satu yang mana satu ciri-ciri korang(lelaki) yang perempuan nak tengok untuk pasangan dia pun ok gak ..

Bangga Jadi Pelacur Untuk Hidup Mewah

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. kita berjumpa lagi ya ..hari ini, amin nak buat isu panas sikit..sikit je tak banyak mana pun tentang isu bangga jadi 'call girl' atau di kenali pelacur.. kenapalah dorang ni dah tak takut dosa ke apa ? sanggup jual tubuh badan untuk dapatkan wang dan kasih sayang ..Di Malaysia ni banyak kerja kita boleh buat tapi kenapa dia orang tak nak lakukan..Bila warga asing rampas pekerjaan kita sibuklah mengutuk sana sini...ya lah nama manusia tak pernah puas apa yang ada..
Dari kiri - Aiza, Lily, Shila
Keratan akhbar Harian Metro tentang "bangga jadi pelacur"

Saturday, September 24, 2011

Kenangan Aku & Dia

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia... amin dah tak tahu nak buat dah... ulangkaji utk exam esok dah selesai... ini pun sekadar nak kemas kinikan sahaja.. amin saje nak berkongsi kenangan manis je ..kenangan amin dan si dia masa ada hubungan dulu..dulu la sekarang dah tak ... :)

Magis Cinta

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia.. malam ni amin nak cerita lagi pasal cinta lagi ..boleh tak ?? kalau boleh amin nak teruskan ... ;D

Culik, Pukul & Campak Keluar Van

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia..Ini satu lagi artikel yang amin nak kongsikan kat korang semua.. kenapa zaman sekarang manusia tak ada hati perut..lagi-lagi kanak-kanak yang tak berdosa..apa dosa dia pun tak tahu ..dah lah culik, lepas tu pukul lak tu ..Manusia macam tu dah tak layak panggil manusia harus di panggil binatang....

Nyaris Rentung Bersama Lamborghini

Assalammualaikum wbt.. yeahh !! kita berjumpa lagi bersama amin .. lama tak update blog ni .. rasa rindu nak menaip semula tetapi apa kan daya .. minggu ni minggu final kena bahagikan masa sikit untuk belajar....amin update ni pun baru lepas baca harian metro ..kereta kesukaan amin Lamborghini Gallardo rentung kat Damansara...perghh menangis beb ..cantik kot kereta tu .. kalau dapat kat amin memang bawak lumba la (tak payah nak berangan la amin =.=")

Keratan akhbar harian metro hari ini ..

Sunday, September 11, 2011

Sejarah CINTA

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia.. Dah lama amin tak update blog..maaf ya semua sekarang ni amin dah nak exam..kena fokus la sikit kan ?? hari ini amin nak update lagi pasal CINTA..kalau kita cerita pasal sejarah mesti ramai tak suka kan??rasa malas nak baca...kalau sejarah cinta ada yang baca ke ??

Semua orang ada sejarah cinta kan??sebenarnya sejarah cinta korang patut diteruskan ke? atau dilupakan..di sini lah tempat amin akan ungkaikan ..
Sejarah CINTA | Diteruskan @ Dilupakan

Tuesday, September 6, 2011

Budaya Melatah

Opooocooot ! mak kau pakai sport rim 15 harga 7000...

aissh siapa lak yang main cucuk ni kan dah melatah ..haha... sebelum tu jawab salam amin dahulu, kalau mahu meneruskan cerita selanjutnya ..

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia ..  Selamat malam semua .. Malam ni sahaja nak bahaskan pasal budaya melatah ni ..Kalau di Malaysia, kebanyakkannya orang Melayu yg melatah ni ... kalau tak percaya cuba korang cucuk dorang yang kuat melatah, confirm melatah je kerja dia..

Monday, September 5, 2011

Kenapa Lelaki Benci Wanita??

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. hai semua ..apa korang buat petang2 gini .. hari ini amin nak sambung balik cerita hari tu.. siapa yang ada ingat tu terima kasih lah kerana sudi singgah blog amin yang tak seberapa nii .. dulu amin ada cerita pasal kenapa wanita benci lelaki?? sekarang ni kita balas dendam balik .. "Kenapa Lelaki benci Wanita"?? adil bukan ?? tak syok ma tak de fight ..haha :pp entri sebelumnya ..
Kita selongkar ramai-ramai kenapa lelaki benci benci wanita?? :D

Saturday, September 3, 2011

Kenapa Perempuan Benci Lelaki ??

Assalammualaikum wbt dan salam 1Malaysia .. hai hai semua.. kita jumpa lagi dengan hari yang ceria ini ... baru je blik dari beraya kat rumah kawan ibu saya .. penat tahu dah lah saya jadi pemandu .. hahaha.. hari ini amin kongsi sedikit je tak lah banyak mana tentang "Kenapa Wanita benci sangat pada Lelaki?" Kenapa ya?? korang tahu ke si jejaka-jejaka sekalian .. sebelum kita mengayat si dia, kita mestilah kena tahu apa yang dia benci dengan perangai kita.. betul tak ?? 
Kita ada 20 perangai kita(lelaki) yang membuatkan si gadis membenci kita..

Cara Memikat Hati Si Gadis

Assalammualaikum wbt dan Salam 1 Malaysia.. halo halo ! kita berjumpa lagi ..ok hari ini amin nak entri khas buat si jejaka...si gadis pun boleh baca apa salahnya..tak de hukum pun hanya entri ini je lelaki boleh baca :) ... sebelum ni amin ada buat entri khas buat si gadis.. kalau ada sesiapa ingatlah ..entri sebelumnya --> klik ni

Friday, September 2, 2011

Permainan Tradisional Kian Dilupakan ??

Assalammualaikum wbt & salam 1 Malaysia .. apa mimpi amin hari ini pun amin tak tahu tidur pun tak macam mana nak mimpi ..hari ini saje nak bercerita pasal permainanan tradisional..korang tahu ke permainanan tradisional?? mestilah tahukan .. permainan zaman nenek moyang kita dulu la ..  kalau kita zaman sekarang dah tak main permainan ni ..sekarang ni main playstation..

Hari terakhir korang main permainan tradisional bila ?? kalau amin zaman amin darjah 5 kot..permainan tradisional yang pernah amin main dulu ialah baling selipar, main perang2, gasing, & congkak..Permainanan tradisional ni memang seronok sebab boleh mengeratkan lagi hubungan silaturrahim.

kita selongkar sikit-sikit pasal permainan tradisional ni jom :)
Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|