Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

yay !! abg ben buat segmen lagi...segmen apa ya??? grrr lupa nak bagi salam lak ...Assalammualaikum semua & salam sejahtera...hari ini abg ben buat satu segmen..nak tahu segmen apa?? klik sini --> Segmen..Sekarang ini abg ben banyak buat segmen pasal cinta..tak tahu apasal??dah lah amin ni lemah pasal C.I.N.T.A, boleh lak buat segmen CINTA.. Tapi apa-apa pun amin sahut cabaran abg ben kita ni...

Wednesday, March 16, 2011

Frenzy.FM Memasuki Media Hiburan


Assalammualaikum & hai hai hai semua... kita jumpa lagi ya...hari ini amin nak habaq mai pasal FrenzyFM...FrenzyFM lagi?? tak de topik lain er?? HAhaha..semua korang tahu kan??FrenzyFM ialah sebuah radio online Malaysia yg paling gempak..Pada hari Selasa (15/3/2011), FrenzyFM telah mengisi salah satu slot di majalah...majalah apa ?? majah yg terkenal no.1 di Malaysia iaitu Majalah Remaja....Ramai jugak yg promote pasal FrenzyFM nie..ye la siapa tak suka FrenzyFM masuk media hiburan..semua suka kan??nak tahu siapa yg promote FrenzyFM nie..jom klik sini Gosip Frenzy.FM & blog kapal karam a.k.a Suffer8zine....

Jom intai yang telah amin "snapshot" di Majalah Remaja...

Thursday, March 10, 2011

5 Sebab Lelaki Cepat Bosan


Assalammualaikum w.b.t & salam 1 malaysia semua ....hari ini kita jumpa lagi noh... Alhamdulilah syukur kepada Allah swt kerana member amin kesihatan yg baik tok hari ini & selama-lamanya... INsyaallah..OK² semua hari ini amin nak bagi 1 Tips for Lelaki dan Perempuan kecuali bapuk,khunsa,pondan & sama waktu dengannya...HAHAHA !! semua sekali amin masukkan...biar dorang tahu .....Tips hari ini pasal Lelaki & Perempuan patut mengetahuinya secara terperinci tentang lelaki jangan ingt nak hensem je ..grrr ...itu memang perangai perempuan sejak azali lagi ....asyik nak hensem BOy je...bila di currangkan macam² dia(perempuan) tuduh si lelaki macam²....ish² sebelum amin mengarut sorang-sorang lebih baik kita teruskan cerita ini...

Tuesday, March 8, 2011

FrenzyFM Berwajah Baru

Thursday, March 3, 2011

Cinta Budak Sekolah

Assalammualaikum w.b.t ..apa la mimpi amin nie tiba² nak citer pasal cinta nie..dh lah tak penah couple sebok lak sal cinta Onion Icons..ok² kita sambung blik topik yang tertera di atas.. amin nak citer masih HOT dimasa kini iaitu Cinta Budak Sekolah dalam erti kata lain cinta monyet da...sian lak monyet tu tiba² dia terbabit sekali..Monkey Icons Cici
sebelum korng membaca selanjutnye baik korng play lagu nie sat
p/s close dulu radio diatas baru leh open lagu nie..
Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|