Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Tuesday, March 8, 2011

FrenzyFM Berwajah Baru


Assalammualaikum semua ...rasanya kita berjumpa kembali ..Pada petang ini, amin rasa cukup gembira tak terhingga betul... apa ??? amin gembira sebab tgk cerita Korea ?? Oh !! Tidak.. tidak sama sekali...amin gembira disebabkan FrenzyFM kini membangun dengan semangat baru untuk semua pengunjung & pendengar setia FRENZYFM...Sebelum ini, amin ada jugak menceritakan tentang FrenzyFM di blog amin ..jika mahu tahu amin akan senaraikan...cuba klik sini  → entri sebelumnya ...

yang paling terkini, FrenzyFM telah melancarkan interface terbaru pada jam 3.30pagi (18 March 2011)..Time tu amin tgh nyenyak tidor lak..MSN Onion Icontak tunggu amin pon baru nak jadi user pertama tadi..Onion Emoticon[sekadar gurauan semata-mata]....Tema FrenzyFM ialah Funky Retro.kalau korng bukak je FrenzyFM yang korng akan nampak warnanya yg sungguh menggoda.... Apa² pon kita berterima kasih juga kepada Founder & Admin FrenzyFM  kita iaitu bam DaKMuO & FisAu kerana dengan jayanya dapat membangun FrenzyFM di mata dunia...di mata dunia??? insyaallah  ..MSN Onion Emoticons


Gambar yang telah di screenshot oleh amin sendiri ..cmner cun tak :kening...ada satu lagi  amin screenshot yang
ptt korng taw & rasa teringin mahu join sekaki sekali...

Klik gmbr nie kalau nak lebih mengetahui...

Akhir kata dari amin, jangan lupa JOIN FrenzyFM ini taw....FrenzyFM ini turut mempunyai badges seperti facebook jika mahu mengetahuinya klik sini....tak rugi kalau join.....bak kata FrenzyFM sendiri Mesti Gempak Punya~~Terima Kasih !

p/s utk pengetahuan semua kalau sesiapa yang dh join tu tiba² paparan web FrenzyFM ini berterabur ..korang tak perlu risau & takut.. anda semua perlu CLEAR CACHE shj...TQ

2 comments:

  1. Salam..

    weeeewiiiittt!~

    Thanks amin for this entry..

    Wa caya sama lu laaa...

    ReplyDelete

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|