Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Thursday, March 3, 2011

Cinta Budak Sekolah

Assalammualaikum w.b.t ..apa la mimpi amin nie tiba² nak citer pasal cinta nie..dh lah tak penah couple sebok lak sal cinta Onion Icons..ok² kita sambung blik topik yang tertera di atas.. amin nak citer masih HOT dimasa kini iaitu Cinta Budak Sekolah dalam erti kata lain cinta monyet da...sian lak monyet tu tiba² dia terbabit sekali..Monkey Icons Cici
sebelum korng membaca selanjutnye baik korng play lagu nie sat
p/s close dulu radio diatas baru leh open lagu nie..

Ok2 kita mula citer bak kata citer HKLBR..cer citer cer citerMonkey Emoticons
budak sekolah nie kalau bercinta mesti mengikut nafsu mereka ..tak tahu plak mereka ingat tuhan atau pon tak..yang perempuan  dengan kegatalan yang ada inginkan lelaki hensem,macho, kacak, apa algi korng nak letak..Monkey Iconscinta ini kebanyakkan menggunakan nafsu tidak menggunakan hati & perasaan..cuba korng tgk di luar sana..siapa yang paling banyak melahirkan anak luar nikah..BUDAK SEKOLAH kan ?? majoriti mesti cakap YA punya..yew la yg perempuan lagi satu demi cinta sanggup memberi kehormatan kepada si lelaki...
 Tetapi !! mestila ada tetapinya ..bila diorang melahirkan anak luar nikah mesti dorng membuangnya sebab malu nak berdepan dengan masyarakat..ish3 buat tak malu lak ...dh beranak baru nak malu ..hampeh tol..yg paling amin bosan bila membeli akhbar setiap hari asyik artikel buang bayi je naik jemu amin nak beli akhbar lagi...apa² pon kita tgk video dibawah ini supaya video ini dapat menjadi teladan buat kita semua..

Tutup kes lahir anak luar nikah..bukak kes baru lak Monkey Emoticonsciter pasal facebook..facebook tempat budak sekolah utk releasekan tensionnya di facebook..lagi2 pasal cinta nie..bila si dia curang lepaskan at facebook..kalau facebook boleh bercakap "ko nie sikit² cinta baik ko abiskan belajar dulu banggakan mak ayah ko dulu baru leh bercinta"..ko ada confirm demam budak sekolah tu dengar fb bercakap..
Monkey Emoticon

kadang² fb nie boleh dijadikan enset kedua budak sekolah bila enset pertama kena rampas oleh mak ayah atau guru ..fb akan jadi sebagai ganti enset pertama...betol tak?? amin dh taw sebab amin pon pernah sekolah gak dan pernah melihatnya...Monkey Emoticons


Dialog Budak Sekolah Bila BerSMS dgn pakwe/makwe
Me : Sayang? Sorry tak reply td. I balik sekolah terus mandi td. Then I tgk tv terlupa msg you. Sorry? You marah ke?
You : Oh okay okay. Tak, I tak marah. Tp jangan buat I risau k bie?
Me : Okay okay, sayang. I'm sorry.
You : Tkpe, mwa mwa hehe. B dekat mana ni?
Me : Dekat rumah. Lepasni nak pergi makan dgn mak. You?
You : Ala, nak makan dekat mana? Jumpa lah I b :( I dkt cabin. Bosan.
Me : I LAPAR!
You : Makan dgn I k bie?
Me : I want to but mak suruh teman dia lah syg.
You : Okay okay, I main badminton dgn budak budak lah.
Me : Okay, take care busuk.
You : Mana ada busuk. B ah buchuk macham. Kalau balik awal, dtg rumah I :(
Me : Eh sejak bila jd rempit? Okay, tgk lah dulu.
You : Takda tgk tgk, kena jugak.
Me : Ye yeeee.
You : Alaaaaa.
Me : Huh?
You : B marah :(
Me : Eh tkda ah, karut je.
You : Hm okay.
Me : Aiyk?
You : Dtg!
Me : InsyaAllah, kalau sempat. Kalau tak, jumpa malam k syg?
You : Okay b. B, I nak main badminton jap?
Me : Okay okay, bye. Love you. Take care, dear. See you.
You : Okay, love you so much. Take care too. Miss you love you. See you too, b. Jmpa I jugak harini, tak kira :(
Me : Okay syg, don't want that sad face.
You : Okay Okay :D Dah
Me : Main happy lagi, k bye muah.
You : Mwa, love you.
sumber:-DI SINI


dan ada satu lagi cinta budak sekolah rendah yang gatal nak bercinta dengan menulis sepucuk surat kepada kekasihnya..

akhir kata buat amin cinta² jugak pelajaran tu jgn lupa ok..klu amin ada terkasar bahasa ke apa mintak maaf ok amin tak de niat nak sakit kan hati korng just nak sedarkan je.TAPI ingat lah jgn lah bercinta sekadar mengikut nafsu nanti buruk padahnya bukan je korng malu , keluarga pon turut malu sekali..
pesanan terakhir buat amin " INGAT²LAH KORANG PELAJARAN PENTING UNTUK MASA DEPAN, BAB CINTA BIAR DOK TEPI DULU"..
terima kasih xDMonkey Icon Cici

1 comment:

  1. mengimbau zaman sek rendah la surat kat atas tu..hehe

    ReplyDelete

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|