Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Friday, October 28, 2011

FAM Kena Godam !!

Assalammualaikum wbt, salam 1 Malaysia, dan salam 1 Blogger .. Pagi2 buta kita di kejutkan dengan satu berita sampai amin pun nak tergelak pun ada tentang laman sesawang FAM (Persatuan Bola Sepak Malaysia) telah di godam oleh para hacker.Amin rasa ini bukan kerja hacker dari kumpulan RileksCrew.. kalau betul mereka mesti ada logo mereka di laman sesawang itu...Apa pun kita layan screen shot dulu dibawah..





Di dalam laman tersebut ada dua video yang telah di rakam oleh pembantah .


P/S itulah padahnya menaikkan harga sesuka hati... :) 

1 comment:

  1. Alahai kesian FAM,
    mntangkdarah sgt dwit tket tu,
    mane org ta ngamuk, huhu..

    Visit back?
    Silakan; ahsfantasy24

    ReplyDelete

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|