Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Sunday, October 23, 2011

Video Parody Yang Buat Ramai Tergelak

Hiasan Google
Assalammualaikum wbt, salam 1 Malaysia dan salam 1 Blogger ...selamat petang semua ..Hari ini amin nak cerita pasal video parody...Korang tahu ke apa itu "parody" ??

Parody ialah komposisi yang meniru atau menyalah tafsirkan gaya seseorang, biasanya dengan cara yang lawak atau mengelikan hati penonton.

Pada zaman ini, video parody ni cukup popular di dunia..kalau nak cakap di Malaysia..Di dunia mesti ada jugak kan ?? amin tak tahu lah siapa yang mencipta video parody ni dulu..tahu-tahu je dah ada....

Bawah ini, amin mahu berkongsi sedikit video-video parody di Malaysia..
Cerita asal: KL Gangster (Syamsul Yusof)
Video Parody
1.Iklan Gangster by AmanWan


2.KL Gangster (Kartun) by TheCrip1997


Lagu Asal: Cinta Muka Buku by Najwa Latif
Video Parody
1.Cinta Muka Tak Malu by JohEra dan Johan


2.Cinta Muka Bulu by elmi88



Mungkin banyak lagi video-video parody di Malaysia..Harap korang semua enjoy dengan video ini semua....Jangan ingat orang Malaysia tidak kreatif kalau diberi peluang mesti dapat kalahkan cerita Holywood.. :)

P/S kalau ada video best..kongsi la kat sini sikit .. xD
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|