Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Friday, August 12, 2011

Isu Hina Islam - Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Assalammualaikum wbt.. whats up yaww.. [tiba2 amin jadi dak hiphop lak=.=] ... tak tahu lah mimpi apa amin hari ini, tidur tak lagi nak mimpi macam mana..

Sekarang amin nak cerita yang paling hangat sekali dalam google iaitu penghinaan Islam..siapa tak kenal dengan "Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara" , tukang hina Islam yang ramai orang Islam benci gila kat dia sebab apa?? sebab menghina Allah swt dan kekasih-Nya, Rasuluallah saw..siapa tak angin bila hina Islam macam tu?? amin pun marah jugak tapi amin tak ada kuasa nak menghukum dia..hanya Allah swt yang dapat menghukum dia, kita cuma memperbanyakkan berdoa saje..

Dibawah ini ada sikit screenshot untuk korang lihat dan saksikan tindak tanduk "Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara"

gambar kat atas "Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara" seperti marah kat gaysec mungkin kena hack kot .. hahahaha..


Biar Allah swt yang balas segala kejahatan "Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara"..hanya DIA sahaja berkuasa,kita cuma mampu meminta pertolongan dan berdoa kepada-Nya... :)

Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|