Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Saturday, August 13, 2011

KL Gangster Junior

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia.petang ni sebelum masuk buka puasa, amin nak jadi gangster petang ni boleh tak ?? hahaha tapi tak nak jadi gangster KL, nak jadi gangster Jengka leh tak .. hahaha ...

Tadi baru lepas tengok video iKLan Gangster .. lawak la ..sial la puii .. sesiapa tak tengok video ni .. jom kita tengok ramai kat bawah ..

Dialog terbaik paling best & amin suka "memang la mak takde duit sebab tu dia jual tam tam tepi jalan la, sial..."

hebat la dorang buat cerita ni ..kelakar habis ...korang layan cerita tu sampai habis . mesti sakit perut korang gelak2 nnti .. haha


p/s sebenarnya tengah  cari idea nak update blog.. dah terjumpa video ni .. post ni je la :p Jangan Marah ~~
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|