Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Monday, September 26, 2011

Bukti Cinta Sejati

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. Korang tahu ke cinta sejati ?? Mesti ramai idam-idamkan ..betul tak ?? Kita kena ketahui juga selok belok cinta sejati yang masih tak tahu dan buat tahu boleh baca kisah bukti cinta sejati...


Ada sorang lelaki buta. Semua orang bencikan dia, kecuali kekasihnya. Lelaki itu selalu berkata, "Saya akan mengahwini awak di saat saya boleh melihat." Suatu hari, ada orang dermakan mata kepada lelaki itu. Akhirnya dapat juga lelaki itu melihat. Dengan segera, dia pergi menemui kekasihnya. Tetapi, bila dia melihat kekasihnya, dia merasa sungguh terkejut kerana kekasihnya juga buta.

Kekasihnya bertanya, "Sudikah awak berkahwin dengan saya sekarang?" Tanpa sebarang alasan, lelaki itu menolak. Kekasihnya tersenyum dan berlalu pergi sambil berkata. "Tolong jaga mata saya baik-baik..."

P/S jika korang dapat gengam cinta sejati, genggamlah elok2 jangan sampai terlepas.Nanti akan menyesal suatu hari nanti :)
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|