Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Saturday, September 24, 2011

Nyaris Rentung Bersama Lamborghini

Assalammualaikum wbt.. yeahh !! kita berjumpa lagi bersama amin .. lama tak update blog ni .. rasa rindu nak menaip semula tetapi apa kan daya .. minggu ni minggu final kena bahagikan masa sikit untuk belajar....amin update ni pun baru lepas baca harian metro ..kereta kesukaan amin Lamborghini Gallardo rentung kat Damansara...perghh menangis beb ..cantik kot kereta tu .. kalau dapat kat amin memang bawak lumba la (tak payah nak berangan la amin =.=")

Keratan akhbar harian metro hari ini ..

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki nyaris rentung apabila kereta Lamborghini Gallardo miliknya yang bernilai RM1.2 juta terbakar ketika dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Bukit Damansara, di sini semalam.

Ketika kejadian jam 11.45 pagi itu, mangsa berusia 31 tahun yang enggan dikenali dalam perjalanan pulang selepas keluar bersiar-siar bagi memanaskan enjin kereta itu selepas seminggu ditinggalkan di sekitar kawasan rumah sebelum terhidu asap daripada bahagian enjin kenderaannya. Menurut Ketua Operasi, Bomba Dan Penyelamat Sri Hartamas, Shahrul Azizi, pihaknya menerima panggilan daripada mangsa jam 11.50 pagi dan tiba di tempat kejadian tujuh minit kemudian.
Sambung...

Siapa yang tak tahu Lamborghini Gallardo?? inilah dia.. 

P/S RM 1.2juta?? korang rasa kalau tak beli kereta ni..korang nak beli apa?
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|