Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Thursday, September 29, 2011

Frenzy.FM Dulu & Sekarang | Mesti Gempak Punya

Assalammualaikum wbt, salam 1 Malaysia & salam 1 Blogger.. haii2 semua.....Petang ni amin nak kongsi sedikit cerita pasal Frenzy.FM..korang tahu ke FrenzyFM tu apa?? haah ni la amin nak bagitahu ni... nak mengetahui sejarah FrenzyFM sila la rajin2 klik sini..Sekarang ni FrenzyFM makin lama makin maju dari dulu hinggalah sekarang..tak percaya ke?? Ya lah dah masuk dalam media hiburan kan? Mana tak famous..Bila dah famous mestilah kena maju ..Takkan Facebook je nak maju .. Barangan tempatan pun mesti kena maju ma~~

Dibawah adalah sedikit screenshot yang amin amik dari dulu hingga sekarang..Gambar yang  FrenzyFM dulu banyak hilang entah kemana..selamat ada sikit ..hehe..
26 Disember 2008 hingga sekarang...

Dulu




Sekarang(2011)




Kini FrenzyFM boleh dilayari melalui Handfone pintar korang seperti iPad, Android, BlackBerry (betul tak eja ni) dan lain-lain lagi. Tak percaya tengok screenshot dibawah :)



Bagaimana rasa teruja tak?? Rugi kalau tak join...lagi-lagi FrenzyFM sekarang nak buat satu contest hadiahnya berjumlah RM2100 tunai dan 1 lagi gathering untuk semua warga Frenzier..siapa yang datang gath FrenzyFM dapat percuma 1 t-shirt khas dari FrenzyFM...

Yang ingin menlayari FrenzyFM melalui telefon pintar boleh download aplikasi ini..
Download:-
  1. aplikasi1
  2. aplikasi2
Ramai-ramai kita gempakkan FrenzyFM !!

Kepada yang baru masuk tu amin mengucapkan,
Welcome to Frenzy.FM


P/S dh join tu jgn segan silu..kami semua tak sombong, kalau korang tu tak sombong :)
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|