Welcome To Amin93's Blog..Put your link blog here..TQ
the barcode printer: free barcode generator

Monday, September 5, 2011

Kenapa Lelaki Benci Wanita??

Assalammualaikum wbt dan salam 1 Malaysia .. hai semua ..apa korang buat petang2 gini .. hari ini amin nak sambung balik cerita hari tu.. siapa yang ada ingat tu terima kasih lah kerana sudi singgah blog amin yang tak seberapa nii .. dulu amin ada cerita pasal kenapa wanita benci lelaki?? sekarang ni kita balas dendam balik .. "Kenapa Lelaki benci Wanita"?? adil bukan ?? tak syok ma tak de fight ..haha :pp entri sebelumnya ..
Kita selongkar ramai-ramai kenapa lelaki benci benci wanita?? :D

  • Si Gadis yang Cerewet
Kata ulama hati wanita terletak di mulutnya. Oleh itu wanita perlu mengawal percakapannya
  • Si Gadis yang Cemburu
Cemburu perlu dalam sesuatu hubungan. Tetapi wanita yang terlampau
cemburu sehingga pasangannya merasa terkongkong akan membawa padah
kepada perhubungan mereka. Ini memandangkan lelaki akan merasakan diri mereka tidak dipercayai.
  • Si Gadis yang Cuai
Kebiasaan lelaki tidak suka jika pasangannya cuai terutama apabila
ia melibatkan masa. Misalnya apabila suami menetapkan keluar jam tiga
tetapi pada masa yang ditetapkan isteri masih sibuk bersiap,
ini akan membuat mereka benci kerana situasi itu.
  • Si Gadis yang Celupar
Menurut Dr. Fadzilah Kamsah, wanita yang cantik akan kelihatan hodoh jika
mulutnya celupar.
  • Si Gadis yang suka mencabar
Lejaki mempunyai ego mereka yang tersendiri.
Oleh itu mereka tidak suka dicabar terutama sekali oleh wanita.
Wanita perlu tahu batas tindakan mereka agar lelaki tidak rasa tercabar.
Misalnya men-cabar dengan kata-kata seperti, "saya cabar awak ... .."
  • Si Gadis yang Comot
Terdapat wanita yang cantik tetapi comot. Comot yang dimaksudkan ini
boleh melibatkan wajah seseorang wanita itu, penampilannya yang
selekeh,kerja yang dilakukannya serta tindak-tanduknya.
  • Si Gadis yang Gedik
Point inilah si lelaki paling benci sekali..Mungkin ada setengah lelaki yang suka dan mungkin juga tidak..Mereka gedik sebab nak tarik perhatian orang lain, nak cairkan hati lelaki, rasa diri mereka ini HOT &  terlebih manja.

Itu je amin tahu sikit-sikit dan ada sedikit bantuan google.. kalau ada salah .. minta maaf ya .sekadar nak berkongsi..Jangan marah ya, girl :P

P/S Wahai lelaki yang hensem termasuk amin..betul ke tak ni :) 
Comments
0 Comments
//commentFB

0 Orang Senyap² Komen Di Sini:

Post a Comment

Komen Itu Indah..Harap anda dpt komen yang molek sikit..kan lebih manis .. :) yang komen menggunakan anonymous sila sertakan nama anda dan facebook :)

Ada Masalah??Tak Puas Hati??Nak Bagi Idea?? Boleh Hantar Komen Melalui FormSpring(FS)
|TERIMA KASIH|